GEOPEND 

Wij hebben toestemming van de overheid om geopend te zijn omdat wij vallen onder de categorie:

Locaties voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen en (motor)voertuigen. Zie deze pagina op Rijksoverheid.nl.

ONZE DIENSTVERLENING TIJDENS HET CORONAVIRUS

Onze (potentiële) klanten van Autoglasprofs Amsterdam kunnen altijd op mobiliteit vertrouwen.

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat u misschien aarzelt om ons kantoor of onze werkplaats te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat AutoGlasProfs Amsterdam alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Richtlijnen RIVM en GGD

Onze hele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. We hebben extra aandacht voor het naleven van de Hygiëneprocedure. Denk bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, de pinapparaten en de deurklinken.

Maar ook als we aan uw auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met extra desinfecterende middelen en handschoenen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze service te leveren.

Wij zijn en blijven goed bereikbaar

We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar ons kunt komen. Wij zijn online bereikbaar en helpen u met plezier bij vragen over ruitschade. Dit kan op verschillende manieren: telefonisch, via e-mail of via WhatsApp. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website: www.autoglasprofs.nl

Kantoor en werkplaats

Zowel ons kantoor als werkplaats  zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud evenals schadeherstel aan uw auto professioneel uit te voeren.

Team AutoGlasProfs Amsterdam