• Autoruitschade?

    Bent u verzekerd?

Gedekt of niet? Wij doen een gratis polischeck!*

Ruitschade? Wij regelen  alle administratieve werkzaamheden met uw verzekeraar. Hierdoor hoeft u dus zelf geen contact te zoeken met uw verzekeringsmaatschappij. Wij handelen alles voor u af!

Over het algemeen geldt dat de kosten van ruitschade gedekt is als u naast uw WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) ook een Beperkt casco of een All Risk dekking heeft afgesloten voor uw auto. Daarnaast hanteren verzekeraars soms een eigen risico bij een reparatie of vervanging van de autoruit. Dit is per autoverzekeraar verschillend.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck*.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Verzekeringsmaatschappijen

Wij hebben o.a. exclusieve afspraken met de onderstaande verzekeringsmaatschappijen. De lijst is slechts een beperkte selectie van maatschappijen waarmee wij samenwerken, om u een indruk te geven van maatschappijen die kiezen voor AutoGlasProfs 123RUIT.nl. Staat uw maatschappij er niet bij of twijfelt u? Neem contact met ons op. Wij hebben kennis van de markt. Met onze gratis polischeck* weet u snel of wij u kunnen helpen.

AEGON

BOVAG VERZEKERINGEN

GLASGARANT

INTERPOLIS

KLAVERBLAD

NH 1886

UNIGARANT

UNIVE VERZEKERINGEN

VOOGD EN VOOGD

CENTRAAL BEHEER PARTICULIEREN

CENTRAAL BEHEER BEDRIJVEN

FBTO

ZLM

Daarom ons

  • Gratis polischeck *
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Acceptatie van vrijwel alle verzekeraars
  • Focwa gecertificeerd
  • Wij monteren in de meeste gevallen alleen origineel OEM autoglas **

*AutoGlasProfs is niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens verstrekt door uw verzekerings- of leasemaatschappij

** In de meeste ruiten voor de after-market staat geen merklogo in de ruit. Indien gewenst kunnen wij wel een ruit met logo leveren tegen een meerprijs. De meerprijs wordt niet vergoed door uw verzekerings- of leasemaatschappij. U kunt vrijblijvend bij ons informeren naar de meerprijs

Autoruitschade? Snel laten repareren!

Als u een sterretje in uw autoruit heeft is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster gaat doorscheuren. Met name temperatuursverschillen kunnen een sterretje vergroten. Denk daarbij aan een koude airconditioning die blaast op een voorruit die uren in de brandende zon heeft gestaan. Omgekeerd: een bevroren voorruit met warm water ontdooien kan een ruit doen barsten. Ook wanneer u over een verkeersdrempel rijdt heeft u grote kans dat een sterretje kan door scheuren wanneer deze niet is gerepareerd. Bij een scheur moet de ruit worden vervangen.

Verzekeringsmaatschappijen

Referenties

Goed geholpen, prima prijs. Aardige meneer heeft mij ook nog geholpen met het plakken van mijn kapotte buitenspiegel, kortom prima service! Echt een aanrader!

Voorruit is echt zorgvuldig vervangen bijna beter dan origineel. Top vakmanschap.

Erg goed geholpen. Vervanging voorruit Audi A3 ging snel, ik werd erg vriendelijk geholpen en kon lekker werken op mijn eigen laptop met prima wifi. Kopje koffie erbij en binnen 2 uur gepiept. En de prijs was ook nog eens erg scherp. Top!

Goede service super vriendelijk en bekwaam personeel.

Very nice experience, wanted to get a new window for my back door cause it was broken by a robberie. BMW couldn’t help, but Tim and his team did a very nice job, brought him the car at 4 pm and next morning at 9 am I had a new window and cleaned car. Thank you really much for the fast and perfect service. Hope you make tons of money, you deserve it!”

AutoGlasProfs Amsterdam. © 2024 / Colofon
Offerte