• Sterren in autoruitschade.

    Dat is AutoGlasProfs Amsterdam!

Ster(retje) in (voor)ruit?

Als u een sterretje of koeienoog in uw autoruit heeft is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster gaat doorscheuren. Met name temperatuurverschillen, maar ook wanneer u bijvoorbeeld over een verkeersdrempel rijdt,  kunnen een sterretje vergroten. Denk daarbij aan een koude airconditioning die blaast op een voorruit die uren in de brandende zon heeft gestaan. Omgekeerd: een bevroren voorruit met warm water ontdooien kan een ruit doen barsten. Ook het ruitenkrabben in de winter kan een sterretje groter maken. Bij een scheur moet de ruit  worden vervangen.

Hoge kwaliteit hars

Wij gebruiken hoge kwaliteit reparatieharsen (lijm) om sterretjes te repareren. Dankzij ruim 30 jaar ervaring is de kans op verder inscheuren van de ster minimaal. Omdat de ster met hars gevuld wordt zal deze altijd enigszins zichtbaar blijven. Meestal is dit minimaal en zult u er geen hinder van ondervinden. Een sterreparatie is vaak al binnen een uurtje voor elkaar.

Gezien de kwaliteit waar AutoGlasProfs voor staat, geven wij dan ook onbeperkt garantie op de door ons gerepareerde sterretjes. Dit betekent dat wanneer u de ruit dan laat vervangen door AutoGlasProfs, de kosten van de reparatie in mindering wordt gebracht op de factuur van de voorruitvervanging.

Daarom ons

  • We kunnen elke ruit van elk voertuig repareren of vervangen
  • Gratis polischeck *
  • Wij regelen alles met de verzekering *
  • Klaar terwijl u wacht
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Kans op doorscheuren tijdens en na reparatie minimaal
  • Gratis leenauto of leenfiets

* AutoGlasProfs is niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens verstrekt door uw verzekerings- of leasemaatschappij

Referenties

Goed geholpen, prima prijs. Aardige meneer heeft mij ook nog geholpen met het plakken van mijn kapotte buitenspiegel, kortom prima service! Echt een aanrader!

Voorruit is echt zorgvuldig vervangen bijna beter dan origineel. Top vakmanschap.

Erg goed geholpen. Vervanging voorruit Audi A3 ging snel, ik werd erg vriendelijk geholpen en kon lekker werken op mijn eigen laptop met prima wifi. Kopje koffie erbij en binnen 2 uur gepiept. En de prijs was ook nog eens erg scherp. Top!

Goede service super vriendelijk en bekwaam personeel.

Very nice experience, wanted to get a new window for my back door cause it was broken by a robberie. BMW couldn’t help, but Tim and his team did a very nice job, brought him the car at 4 pm and next morning at 9 am I had a new window and cleaned car. Thank you really much for the fast and perfect service. Hope you make tons of money, you deserve it!”

AutoGlasProfs Amsterdam. © 2024 / Colofon
Offerte