• 30 jaar ervaring

    Dat betekent topkwaliteit!

De kwaliteit van onze materialen

Bij AutoGlasProfs Amsterdam gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer-kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit die we vervangen.

Onze gekwalificeerde monteurs

Iedere monteur heeft een opleiding afgerond vanuit Focwa  autoruitschadeherstel. Ook zijn wij ADAS gecertificeerd voor het kalibreren van sensoren en camera’s.

AutoGlasProfs krijgt jaarlijks het Focwa certificaat en voldoet daarmee tevens aan de voorwaarden voor het duurzaam repareren.

Daarom ons

  • Met 30 jaar ervaring absolute topkwaliteit
  • Focwa gecertificeerd
  • Jaarlijks certificaat Focwa
  • Gratis polischeck voor klanten *
  • Gratis leenauto of leenfiets

*AutoGlasProfs is niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens verstrekt door uw verzekerings- of leasemaatschappij

Bovag

AutoGlasProfs Amsterdam is lid van Bovag. Dit lidmaatschap staat onder andere garant voor de geleverde kwaliteit van reparatie en vervanging van autoruiten.

Goed repareren ziet er zo uit

Wat is het verschil?

Wij merken dat mensen niet goed weten hoe een goede reparatie eruit moet zien. In de afbeelding hiernaast ziet u de schade in de linkerkolom. Helemaal rechts ziet u het reparatieniveau dat in de markt regelmatig wordt afgeleverd. Veel berijders laten het dan geen volgende keer repareren , omdat het toch zichtbaar blijft en kiezen voor een vervanging. Dus dat kost de verzekerde dan toch het eigen risico!

In de middenkolom ziet u het resultaat dat u krijgt bij AutoGlasProfs Amsterdam. Met onze ruim 30 jaar ervaring is de kans op verder inscheuren van de ster minimaal.

Referenties

Goed geholpen, prima prijs. Aardige meneer heeft mij ook nog geholpen met het plakken van mijn kapotte buitenspiegel, kortom prima service! Echt een aanrader!

Voorruit is echt zorgvuldig vervangen bijna beter dan origineel. Top vakmanschap.

Erg goed geholpen. Vervanging voorruit Audi A3 ging snel, ik werd erg vriendelijk geholpen en kon lekker werken op mijn eigen laptop met prima wifi. Kopje koffie erbij en binnen 2 uur gepiept. En de prijs was ook nog eens erg scherp. Top!

Goede service super vriendelijk en bekwaam personeel.

Very nice experience, wanted to get a new window for my back door cause it was broken by a robberie. BMW couldn’t help, but Tim and his team did a very nice job, brought him the car at 4 pm and next morning at 9 am I had a new window and cleaned car. Thank you really much for the fast and perfect service. Hope you make tons of money, you deserve it!”

AutoGlasProfs Amsterdam. © 2024 / Colofon
Offerte