• Carthago campers

Ruitschade Carthago camper?

Als u een camper  van Carthago heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is. In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij AutoGlasProfs Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten .

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Carthago camperruiten

Over Carthago

Het campermerk Carthago zag in 1979 het levenslicht, in Ravensburg (Oberschwaben). Op verzoek van klanten bouwde Karl-Heinz Schuler campers op allerlei basisvoertuigen. Vanaf 2001 verlegde zij de focus naar de productie van luxe campers op basis van Mercedes en Iveco. Met de introductie van de Chic-serie in (2003) groeit Carthago uit z’n jasje en startte met de bouw van een nieuwe fabriek in het Sloveense Odranci.

Met het nieuwemodel Tourer slaan ze de weg in van de populaire prijsklasse. In 2013 opent ‘Carthago City’ in Aulendorf (Duitsland) waar onder andere de servicedienst van het merk zetelt. Naast het verkoopcentrum en kantoren staat hier bovendien de fabriek waar de luxe Liners van de band rollen. Momenteel telt Carthago – waar ook het zustermerk Malibu toe behoort – 1200 medewerkers de eigenaar heeft van zijn bedrijf een stichting gemaakt.

Bezoekers zijn hartelijk welkom in Carthago-City: speciaal voor bezoekers met uw camper stelt Carthago camperplaatsen ter beschikking. Professioneel uitgevoerd met stroomaansluiting en sanitair station genieten de standplaatsen al vanaf het begin een enorme populariteit. Carthago vertegenwoordigt vijf handelspartners in Nederland .

Referenties

Goed geholpen, prima prijs. Aardige meneer heeft mij ook nog geholpen met het plakken van mijn kapotte buitenspiegel, kortom prima service! Echt een aanrader!

Voorruit is echt zorgvuldig vervangen bijna beter dan origineel. Top vakmanschap.

Erg goed geholpen. Vervanging voorruit Audi A3 ging snel, ik werd erg vriendelijk geholpen en kon lekker werken op mijn eigen laptop met prima wifi. Kopje koffie erbij en binnen 2 uur gepiept. En de prijs was ook nog eens erg scherp. Top!

Goede service super vriendelijk en bekwaam personeel.

Very nice experience, wanted to get a new window for my back door cause it was broken by a robberie. BMW couldn’t help, but Tim and his team did a very nice job, brought him the car at 4 pm and next morning at 9 am I had a new window and cleaned car. Thank you really much for the fast and perfect service. Hope you make tons of money, you deserve it!”

AutoGlasProfs Amsterdam. © 2024 / Colofon
Offerte