• Rapido campers

Ruitschade Rapido camper?

Als u een camper van Rapido heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is.  In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij AutoGlasProfs Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten.

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Rapido camperruiten

Over Rapido

De firma RAPIDO is in 1948 ontstaan uit de creatieve geest van Constant ROUSSEAU, een meubelmaker die was verknocht aan dit edele materiaal en dagelijks met houtsoorten werkte. Voor zijn eigen vakantie ontwerpt en vervaardigt hij in 1961 een vouwcaravan van stof op een chassis.

Zijn zoon Pierre ROUSSEAU komt in 1976 in het bedrijf van zijn vader werken. Deze begint al heel snel met het ontwerpen van campers. Het eerste model ziet het daglicht in 1983 en wordt Randonneur 410 gedoopt. In 2014 treedt Nicolas ROUSSEAU in de voetsporen van zijn vader Pierre en wordt commercieel manager. De passie voor het product heeft de derde generatie weten te bekoren.

RAPIDO is een Frans kwaliteitsmerk, uitgegroeid tot een Europese groep, die marktleider is in het topsegment voor campers. De RAPIDO Groep heeft zich verder uitgebreid met de merken ESTEREL (1993), mobilhomes van RAPIDHOME (1998), FLEURETTE (2005), ITINEO (2006), CAMPEREVE (2009), WESTFALIA (2010), DREAMER (2014), P.L.A./GIOTTILINE (2016), WILDAX (2017) en STYLEVAN (2017). Ondanks  deze omvang van het bedrijf , is het nog steeds een familiebedrijf . Van die 35.000 stuks was de helft bestemd voor export.

Referenties

Goed geholpen, prima prijs. Aardige meneer heeft mij ook nog geholpen met het plakken van mijn kapotte buitenspiegel, kortom prima service! Echt een aanrader!

Voorruit is echt zorgvuldig vervangen bijna beter dan origineel. Top vakmanschap.

Erg goed geholpen. Vervanging voorruit Audi A3 ging snel, ik werd erg vriendelijk geholpen en kon lekker werken op mijn eigen laptop met prima wifi. Kopje koffie erbij en binnen 2 uur gepiept. En de prijs was ook nog eens erg scherp. Top!

Goede service super vriendelijk en bekwaam personeel.

Very nice experience, wanted to get a new window for my back door cause it was broken by a robberie. BMW couldn’t help, but Tim and his team did a very nice job, brought him the car at 4 pm and next morning at 9 am I had a new window and cleaned car. Thank you really much for the fast and perfect service. Hope you make tons of money, you deserve it!”

AutoGlasProfs Amsterdam. © 2024 / Colofon
Offerte